Hola amics! Vull presetar-vos Caldes de Montbui, una pintoresca vila en la qual en hi trobem.

Caldes es una vila termal amb molta historia. Va ser, a la segona meitat del segle XIX, quan es va iniciar l'activitat balnearia tal i com arriba als nostres dies. Tenim la Font del Lleó, situada davant de les termes romanes en el casc antic, que es la font d'aigua calenta més característica de Caldes de Montbui que raja a una temperatura de 76ºC i està considerada una de les més elevades d'Europa. L'aigua termal que surt va a parar als safareigs públics del segle XIX.

Tenim l'esglèsia parroquial de Sta. Maria que es va construir entre el segles XVI i XVIII. En el seu interior està la santa majestat, una talla romana de fusta policromada de crist majestat (sXII) que sempre ha estat motiu de gran devoció entre els habitants de Caldes.

L'ermita del Remei i l'església romànica de St. Sebastià de Montmajor, contitueixen també altres llocs que no es poden deixar de visitar, i com no, dos museus: Thermalia, que acull les obres de l'artista Manolo Hugué i, Casa Delger, una casa pairal que regentava la família Delger en el sXVIII i que es conserva amb tots els detalls.

Ara ja només em queda presentar-vos "El Divino".

> ENTREM-HI MÉS A FONS <